www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo

 

 

2002-04-05  HÚGY CAFÉ  - Körözött

 

 

Egyebkent hallotam elmenybeszamolot, a "legendary" Hugy Cafebol is.  A hitelessegehez nem adom a nevem, de eleg megbizhato forrasbol jott. (cicibank):

 

"Szia Atti Bá! Érdekes sztorit hallottam: Az egyik kolléganőm lent volt a Hugy Caféban pár hete és a következő dolog történt. Úgy fél kettő körül a DJ leállítja a zenét és azt mondja a mikrofonba: - Megkérném a körünkben tartózkodó körözött bűnözőt, hogy hagyja el a helyiséget, és működjön közre a hatósággal. A táncoló tömeg hirtelen elhalkult, síri csönd lett és arra lettek figyelmesek, hogy rendőrök lepték el a termet és igazoltattak néhány kétes alakot. Gondolom akadt dolguk bőven. Erre elkezdtek az emberek sugdolozni, probaltak kitalalni, hogy kit kereshetnek. De a bohózat még itt sem ért véget, mert nem telt el tíz perc sem, amikor a tulaj - a kis mitugralsz az ajtobol - ott termett a DJ pultnal, elnézést kért, hogy itt nincsenek körözött bűnözők és mindenki szórakozzon nyugodtan, majd nyomdafestékt nem tűrő hangon elkezdte szidni a DJ-t, miért ilyen hülye, hogy a valós helyzetet vázolja fel a poor népnek. Következő szín: Rendőrök el, zene ismét elindul, embereket meg hulyitik tovabb a Hugy Cafe-ban. No comment."

 

En annyi commentet tennek azert hozza, hogy a Hugy Cafe mint szorakozohely, az egyszeruen Magyarorszag szegyene, de kozgazdaszkent be kell vallanom, hogy zsenialisan befurtott uzleti vallalkozas. Minden hetvegen legalabb 500-an ott vannak es kicsorgetik az 1000Ft-os belepot. Piaval egyutt minimum megvan a napi millas bevetel. Szoval en nem tudom milyen alak ott a tulaj, de megerdemelne egy tiszteletbeli kozgaz diplomat. Mondjuk egy napi bevetelbol akar vehet is.

 


puszi & pa

atti ba

 

 

www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo