www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo

 

 

2002-04-30  OPEN AIR PARTYKORKEP

 

 

Itt van majus elseje,

rohad mar az Allure belseje.

Nyilnak a volgyben a kerti viragok,

Dunai hidaknal a partyk kiralyok.

Mint a mokus fenn a fan,

ugy mulat a budai kla'n.

Hej te bunkocska te draga,

neked a Hugy Cafe jutott mara.

A part(y) es a kiss,

agyikoba visz.

 

 

Nyilnak az open air helyek! Nezzuk atti ba kedvenceit!

 

Majus elsejetol szeptember 30-ig atti ba budapesti torzshelye a Rudas ROMKERT (Erzsebet hid budai hidfo deli oldal.) Helyben nincs semmi extra, altalaban tragya a zene is. Viszont jo arcok, aranyos lanyok, ertelmisegi tarsasag, sok kulfoldi. Es ami a lenyeg: lancos kutyakat a romkertben setaltatni tilosA hely elegge tomve szokott lenniszinte mint a heringek. A pulthoz ferni lehetetlen, epp ezert a megfelelo alkoholos allapot elerese erdekeben nem is nagy tahosag a kocsit korbeallo zugivaszat. Mindezek ellenere szerintem kiraly a hely. Szerdatol mar all a bal, tavaly neha meg reggel 6kor napfenyben is roptak a tancot az alvaszavarral kuszkododok, valamint jol elvolt az "elittuk a taxipenzt, most varhatunk a buszra wazze" nyugalmi relaxacios allapotban levo tetemes vendegkor is. Neha mar nyomaszto, hogy allandoan telthaz van, es szinte mozdulni sem lehet, de nagyon kiraly kis hely ezSzinvonal mindig a szokasos, szinte mar unalmasan kiraly a party, neha-neha leesik egy-egy tintas ficek fontrol a tancterre. Ekkor fel ora szunet, egy kis lelegzetvetel, el lehet menni telefonalgatni, pisilni, majd ha elment a mento, a party megy tovabb ezerrel, mintha misem tortent volna. The show must go on. (Ez most komoly volt!!!)

 

Ket hiddal lejjeb, (meg mindig a Budai oldalon) a Petofi hidnal ket open air party place is van. Ahova erdemes menni. A kisebbik hely az eszaki oldalon, a CAFE DEL RIO. Nagyon kellemes, altalaban sokan vannak, de nincs tomve, mint a romkert. Az ertelmiseg aranya itt talan kicsit kisebb, de igy is nagyon jo arcok jarnak oda. Zene egesz turheto. A hely nincs beszoritva falak koze, kellemesen nyitott. Egyedul a sok torott poharra kell vigyazni. A pultnal kicsit varni kell, de azert nem veszes. Tavaly meg szodat is lehetett kerni, a magamfajta antialkoholista vizigotoknak

 

Szinten a Petofi hidnal, de a deli oldalon van a ZOLD PARDON. Na ez a hely eddig nekem nagyon prunyo volt. Igenytelen mocsari zsurlo. Ha kicsit is nyirkos a levego, akkor mocsarban gazol az ember. Ha meg szaraz, akkor hatalmas a por. Nagyon gaz alakok jartak oda, otthonrol hozott kannas bortol berugott arcok, 15 eves kozepiskolasok hatizsakkalaztan a helyi melegitos breakelos csavok, meg ilyen nem is tudom milyen acid trance hip hop future freestyler megadancer atomcsakok, akik ott ugrabugraltak befuvezve. Szoval nagyon prunyo volt, DE most kicsit feltuningoltak a helyet. Epitettek egy hatalmas masodik tancteret, jo kis deszkapadozattal, es ugy lattam hogy a keriteseket is kijjebb toltak. Elfer akar 3000 ember is. Szoval akar me’g lehet is belole valami. Egyelore nem ajanlom senkinek, de erdemes odafigyelni, mert igy feltuningolva meg lehet belole valami.

 

Mindenkepp emlitest erdemel a PEPSI SZIGET CAFE, az Obudai szigeten. Nagyon jol megcsinalt hely. Kozonseg is eleg jo. Zene turheto. Mindig van parkolo. Egyedul az nem tetszik benne, hogy baromi messze van. Tul messze ahhoz, hogy csak ugy benezzek a Szigetre. Erdemes cimborakkal elotte lecsekkoltatni a bulit, es csak ugy kimenni. Az ide szervezett special partyk azonban altalaban mindig jok, de a sablon regular esteket inkabb erdemes elotte lecsekkolni.

 

 

puszi & pa

atti ba

 

 

www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo