www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo

 

 

2002-12-02  EGY KIS DEZINFORMACIO

 

 

Hat sracok a multkori party update-ben volt egy kis dezinformacio. Valoszinuleg az lehetett a bibi, hogy 2-3 hetes volt az infom a tanitokepzo golyabalrol, es vegul egy nappal elcsuszott az esemeny. Fel tizkor csongott is telefon: "atti ba! Hova kuldtel te minket???"

 

Szoval a cimbik vakon bizva atti baban feltizkor szepen besetaltak a KEKre. Kezdetben nem is nagyon furcsaltak, hogy enyhen igencsak fiatal a kozonseg, sot meg azt sem, hogy nem kertek el az ilyenkor szokasos 1500Ft-os beugrot. Valoszinuleg elobujt beloluk pedofil hajlam, es tetszettek nekik a fiatal 16-17 eves pipik, akik nagyon szepen ki voltak oltozve. Kicsit furcsaltak ugyan, hogy mit keres itt ennyi apuka meg anyuka, sot nagymama, de hat koran volt meg, alig mult 9 ora. Gondolta'k a szulok is kivancsiak a csemetejuk golyatancara, es amig lemegy ez a papas mamas, addig elmennek inni. De elobb azert meg elszivnak egy cigit. Ra is gyujtottak lent, amikoris odajon hozzajuk egy naluk kb 5 evvel fiatalabb nyakkendos fiatal tanarbacsi, es udvariasan kozli veluk, hogy ne haragudjanak, de nem nagyon lehet itt dohanyozni. Cimbik ertetlenul neznek, mint Pista bacsi a thaifoldi szado-mazo szexshopban: hogy-hogy nem lehet dohanyozni??? Ide azert jonnek az embere, hogy tobbek kozt dohanyozzanak, nem?

 

-Hat akkor hol lehet?

-Csak kint az udvaron. - jott a valasz

 

Egymasra nezve ertetlenul allnak: Hova jottunk mi??? Mi az isten golyabal ez??? Egeszsegugyi Foiskola, vagy mi a franc ??? De a fiatal tanarbacsi nagyon udvariasan kerlelte, hogy ha lehet, nyomjak mar el a cigit. Hat most mit csinaljanak, jol van - gondoltak a cimbik - akkor menjunk inni! Ne is allitanak a helyi kisbufebe, es kerdezik mi van?

 

- Hat van kola meg fanta.

- Nem ugy ertjuk. Hanem, hogy milyen alkohol van? Sor, bor, unicum...? Tudja? Etil, metil...

- Alkohol? Alkoholt sajnos nem arusithatunk. Van kola, fanta, meg fokhagymas szendvics.

 

A fokhagymas szendviccsel sikerult az egeszet megkoronazni, es a cimbik mar teljesen kiakadnak, es ertetlenul allnak, hogy mi a rakellenes rendezveny lehet ez??? Ki szponzoralja ezt? A Beres csepp? Hogy kerulnek ok ide??? Feltizkor hivnak is telefonon, hogy

 

- Atti ba, wazze, hova a szent szarba kuldtel te minket??? Itt vagyunk a KEKen. Ilyet meg nem lattunk, nem lehet se inni, se dohanyozni.

- Hat mi lenne gyerekek? Tanitokepzo golyabal van, ahogy megirtam.

- Hol?

- Hol-hol? Hat ott a KEKen. Benne volt a hirlevelben, nem? Egy ora mulva en is ott vagyok.

- Te atti ba... itt valami nem stimmel... ide a bejarat fole az van irva, hogy "Koszontjuk a Gorgey Gimnazium vegzos tanuloit!". Se pia, se cigi, csak 16-17 eves tinilanyok. Meg nehany apuka, anyuka es pelyhedzo bajszu nagymama.

 

Huuu... mondom magamnak, atti ba itt valami nagy RTL KLUB fokusz plusz nephulyitest irhattam a hirlevelbe. Remenykedtem, hogy olyan sokan azert csak nem mennek el szerdan bulizni, igy azert bekapcsolva hagytam a telefonomat. Kar volt. Jottek a hivasok: "atti ba, hova a szent szarba kuldtel minket???? Fel tizenegy van, itt vagyunk a KEK elott, de minden sotet, mint a fekete lyuk, es zarva mint a jegpalya juliusban." (A Gorgey Gimnazium szalagavatoja ugyanis este 10kor veget ert.)

 

Lenyeg a lenyeg, az infom 2-3 hetes volt, es vegul egy nappal elobbre kerult a tanitokepzo golyabal. Lemaradtunk. Eddig a Moszad is atti batol szerezte az informaciokat, de lehet vegul Al-Qaida teszbabukent vegzem.

 

 

puszi & pa

atti ba

 

 

www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo