www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo

 

 

2002-12-18  KOZGAZ PINCE KLUB

 

 

Hat elore tartottam tole, hogy a Kozgaz Pince szanalmas hely lesz barmivele szinvonalas rendezvenyre. Mindig is utaltam. Regen akarhanyszor neztem is le a kozgazos diakommal, 10 perc alatt elegem volt az egeszbol. Pocsek egy hely. Az egyebkent szinvonalas bankarkocsma is rossz omennel indult, a KPK vezetese radioban hergelte a nepet, hogy jojjon mindenki a csutortoki ujranyito bulira. Tobb tizezer embernek kuldtek ki SMS-t, hogy csutortoktol ujra nyit a KPK, es jojjon ezerrel. Na mindegy ez meg nem tantoritott el a csutortoki partytol, de valahogy rossz omen volt. A bejaratnal Melitta dragam varta a vendegeket, es gyujtotte a nevjegyeket. Mondtam neki, hogy teljesen felesleges nevjegyet adnommert meg sosem nyertem semmit, egyebkent sem nagyon erdekelnek ezek a nyeremenyek. Kar a 18Ft 50 filleres nevjegykartyaert. Erre a rendkivul intelligens, rendkivul vicces kidobok rendkivul poenosan elkezdtek megcsillantani a Galvolgyit megszegyenito sziporkazoan pazar humorukat:

 

-Dobd csak be! Nagyon ertekes nyeremenyek vannak!

-Miert mit lehet nyerni? - kerdezem toluk, de mar elore lattam, hogy fogalmuk sincs az egeszrol.

-Peldaul nyerhetsz egy nagy budos lofaszt! (Ez szoszerini idezet volt ) (ugye erzitek a frappans beszolas lehengerlo humorat?)

-"Hat errol a nyeremenyrol szivesen lemondok a javatokra" zarszoval vetettem veget a beszelgetesnek, es el is huztam onnan, mert kicsit azert tartottam hogy erre eztorzsfejlodes cro magnoni fazisaban megrekedt kicsontozva is 120 kilos e'lo" kutyakaja meg a vegen egy mozdulattal leharapja a fejemet, mint ahogy a csoki mikulaset szokta'k.

 

Lent mar nyugisabb volt a legkor, legalabbis eloszor annak tunt, es lathattuk, hogy a fantszatikusan felujitott Kozgaz Pince pontosan ugyanugy nez ki mint regen. Persze ettol meg egesz kellemes langyos kis buli lehetett volna, ugyanis eleg sok jo arc nezett le, de sajnos mas gondok is voltak, amiket akkor en eszre sem vettem, de ti elkuldtetek hozzam az "elmenybeszamolotokat":

 

Barátommal 2002,12,12- én ( pontosan 2002,12,13-án hajnali) 2 körül érkeztünk az "egyedülálló" Bankármulató meghirdetett helyszínére, a Közgáz Pince Klubhoz, ahol a jól képzet és magasan iskolázott biztonsági emberek közölték elképesztő pofátlanul, hogy egy zárt körű buli van bent.... idézem : "nagyon zártkörű, annyira hogy a belépő 1,000,- Ft..) (Uri hölgyek és urak vannak bent..... )" Kérdésünkre elmondták, hogy a szervezők már nincsenek itt ....... és a meghívóval ellentétben a belépő csak 1/2 2-ig volt megoldott egy egyszerű névjegykártyával mosttantól ezer forint nekik zsebbe.... Érdekes, nem?  Szemünk láttára nem kevés külföldit sikerült lehúzniuk.... Azért érdekelne hogy, mind a szervezők, mind a Szórakozó hely üzemeltetői tudnak e ezekről. Ja azt is leirhetod hogy biztos nem megyek a Szilveszteri Bankár mulatóba sem ..... Kiváncsi vagyok akkor mennyi lesz a belépő .....

 

es egy masik elmenybeszamolo:

 

Mozgolódás. Tágul egy kör. Két alak a két oldalán. Az egyiken látszik, hogy ittas. A másik egy els? osztályú lány mellett állt. Superman szerint a lányt lekurvázta az ittas. Gondolom, hogy kapott egyet. Mivel szemüveges volt felrepedt a szeménél a b?r, és az egész arca élénk színben fürdött. Szuperman el?ször a lányt birtokló srác er?szakosságát térképezte fel. Mivel az nem ugrált többet, a másikhoz fordult. Megpróbálta felcsalni a bejárathoz, ha már csak 1 db kidobó volt szolgálatban, az is a kapunál. Nem igazán hallgatott senkire. A haverja is el akarta hessegetni szupermant. De szuperman kitartóan nyomta nekik a rizsát. Végül meg akarták szupermant egy kólára hívni, de annak más dolga akadt és lelépett. Pár perccel kés?bb a véresarcú + a haverja távozásra fogta a dolgot.

 

Gondolom a kidobok el voltak foglalva, mert a bejaratnal huztak le az embereket, igy tortenhetett meg, hogy a verekedes verben tocsogo arcig fajult. Nekem mar a KPK hallatan rossz eloerzetem volt. Az itteni kidobok mindigis szemetkedeseiktol es brutalitasukrol voltak hiresekValahogy szinte elore lehetett erezni, hogy valami gaz lesz. Annyira egy tragya hely az a Kozgaz Pince, hogy nem ertem minek kell oda egyaltalan rendezvenyt szervezni. Menjenek oda azok, akik ezt szeretik, aztan verekedjenek es humorheroldkodjanak a kidobokkal, akik jol lehuzzak oket, es ha kell verben tocsogo arccal ugrabugraljanak minidg ugyanarra a fulsuketito kozgaz pince kazetta zenere, mert a masik szavat ugysem lehet erteni. A legundoritobb viszont az, hogy ehhez a "hires neves elitegyetem (???)" meg a helyszint es a neve't is adja.

 

 

puszi & pa

atti ba

 

 

www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo