www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo

 

 

2003-03-26  A GÓLEM  (Cream)

 

 

[…] Viszontmult heti TAP buli nagggyon kiraly volt a Creamben. Abszolut jo hangulatban ertelmisegi arcokaranyos, csinos lanyok voltak epp elegen, de nem tomegnyomorban. Nagyon kellemes volt! Tenyleg szinte 100%-ban kizarolag ertelmisegi arcok voltak, megis nekem valahogy sikerult megtalalnom az egyetetlen izomagyu brutalis meretu kopasz pankratort. Kennedy Katahoz akartam odamenni egy puszkaert, de ez az eppen mellette allo Hulk Hogen valahogy nem birt engem elviselni a legterebenes belemkotott, mint a cement. Ez mar nem is pankrator volt, hanem egyenesen egy Golem. Kicsintozva is meglehetett vagy 150 kilo. Magassagra es felepitesre akkora lehetett mint Csubakka. Raadasul beszedkeszsege es modora sem volt jobb egy vukinal, mert egyszeruen nem birta elmondani hogy mi a problemaja velem. Tisztara a Csillagok Haboruja urkocsma szituacio volt, csak sajnos nem volt velem Obi Wan Kenobi hogy kettehasitsa a szornyet, ugyhogy tovabbi erveit meg sem hallgatva inkabb igazat adva nekijobbank lattam lelepni, mielott helyben elfogyaszt vacsorara, mert mar tenyleg nagyon eles volt a helyzetNem tudom, hogy vizum nelkul hogy szivargott be ez a ket labon jaro elo kutyakaja, de ilyen embereknek nehogy elforwardoljatok az @tti ba party infokat!!!! Gyanitom egyebkent a ficko lehetett az egyik kidobo

 

Szoval annak ellenere, hogy ott voltam az Allurben azon az esten, amikor Simon Tibit meggyilkoltak; a Rioban fel meterre rugta le az egyik gyerek a masik fejet ugy, hogy az utana 5 percig volt mozdulatlanul kiteritve; annak ellenere hogy egy black partyban 2000 fekete kozott 5en voltunk csak feherek; hogy Mexikoban bortonbe akartak csukni egy buli utan; es attol eltekintve hogy a Petofi Csarnokban ugy kb 100 skinhead probalt meglincselni minket a fekete amerikai baratnom miatt, azt hiszem talan mult heten voltam legkozelebb a halalhoz... hogy egy iraki tank lapitsa ki azt a minimalis agyvelejet annakGolemnek! Mindenestre a szituaciot kezelve azert ez nem akadalyozott meg, hogy tovabbra is jol erezzem magam a buliban, csak kicsit nagyobb tavolsagra kalibraltam radarlokatorom szenzoraitAhogy Demendi Zsolt baratom szokta mondani, valojaban ezek az erdekes bulik, mert errol lehet jo beszamolokat irni. A tuti jo bulikat elintezzuk egy-egy mondatban, no de ezekrol ...  Igy van! @tti ba nem hatral meghanem iraki haborus tudositokat megszegyenito batorsaggal szamol be frontvonalrol a budapesti ejszakaban! Ha kell az utolso pillanatokig mint Radnoti. (Ha netan egyszercsak nem kapnatok tobb hirlevelet, akkor utolso kivansagom szerint nezzetek meg kabatzsebemet, es a benne talalhato felbe hagyott beszamolot kerlek kuldjetek ki a listatagoknak!)

 

Egyebkent mar voltam parszor ilyen helyzetben, es szerintem ilyenkor egyetlen jo tulelo megoldas van: hogy minden vita, gyozkodes, magyarazkodasertetlenkedes vagy bocsanatkeres helyett azonnal el kell a ficko kornyezetebol menni. "Bocsanat, mar itt sem vagyok!" es eltunni onnan. Legtobben abba hibaba esnek, hogy ertetlenkedve magyarazkodni kezdenek a pankratornak, hogy dehat en nem csinaltam semmit, meg joindulatuan gyozkodik a kopasz allatot, hogy ugyanmar nehogy mellre szivd pajtas, es elkezdenek jopofozniIlyenkor barmit mondasz, ez altal csak kihasznalhatja a helyzetet a kopasz allat, hogy a parbeszedbol nezetelteres legyen. (Hiszen ez a celja!) Tok mindegy mit mond neki az ember, o ezt nezetelteresnek fogja beallitanies oknak, hogy kezdodhessen a bunyo. Ha nincs parbeszed, es azonnal lelepsz a kornyezetebol, akkor nem tud kialakulni semmilyen nezetelteres, es nincs lehetosege bunyozni. Szo nelkul nem lehet vitazni, vita nelkul meg nem szokas verekedniLegalabbis eddig sikerult minden ilyen helyzetbol kimaszni, pedig azert megfordultam mar nehany Desperado kocsmahoz hasonlito helyen. Fo az egeszseges eletmod!

 

 

puszi & pa

atti ba

 

 

www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo