www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo

 

 

2003-07-30  Szeretettel vErjuk vendegeinket a Partside-ban!

 

A Partside szinvonala is eszrevehetoen romlik, de azert nem gondoltam volna, hogy pont a kidobok verik meg a kedves vendeget. Ez valahogy eddig itt nem volt divat. Egy kivalo baratom beszamolojat olvashatjatok, aki sajnos igy jart a Partside-ban:  

"Barátaimmal és friss barátnőmmel lementünk Partsideba, de most szombaton, ami eddig sem tetszett, mert sok az ember, és a zene sem túl . Barátnőmnek köszönhetően, az egyik kidobó aki az ő ex-pasija és nem tudja elfogadni a szakítást, szólt néhány bunyóra kapható kopasz IQ-light barátjának, hogy itt a NŐJE, és más pasikkal van. Véletlenül mind a női, mind a férfi WC-k kiürültek amikor meglátogattuk őket, még fel is tűnt, hogy nincs sorbanállás...és egy direkt provokáció után már volt okuk arra, hogy 5-en három ellen nekünk  jöjjenek. Az egyik barátomat még duplán elverték, csak mert ukrán és oroszul telefonált. A balesetin 50 perc várakozás után sikerültek a röntgenfelvételek és a barátom szájának ellátása, összevarrása. Barátnőmnek nyoma sem volt, nem látta az esetet. Talán ez sem véletlen, de ez már magánügyi kérdés."

Ugy latszik ezek a brutalis kidobok semmit sem tanultak Simon Tibi halalabol. Regen a cehmesterek sajat maguk vertek agyon azt, aki szegyent hozott rajuk. Itt is az kellene. Vagy barmilyen ilyen vagy mas szabalysertes miatt bezaratni a helyet harom honapra mint Amerikaban. Akkor gondolom megvalogatna' a tulajdonos is, hogy kiket vesz fel kidobonak.

 

puszi & pa

atti ba

 

 

www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo