www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo

 

 

2004-09-30  TOMEGVEREKEDES A BECKETT'S-BEN   

 

Azt gondolna az ember, hogy a budapesti csocseleket mar nem lehet alulmulni. Talan megis:

 

Havaria Press [ A legtöbb vért tőlünk kapja]  (Mar a hirugynokseg szlogene is ertekes, kultura orientalt hireket sejtet.)


"Két angol fiatalember ellen indult eljárás azt követően, hogy tömegverekedés tört ki egy étteremben Budapest Belvárosában. Az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út egyik vendéglátóhelyén szerdán este verekedett össze két, angol szurkolókból álló csoport. A több tucatnyi sportrajongó a verekedés hevében széttörte az étterem bútorait és berendezési tárgyait. A tombolásnak csak a helyszínre riasztott járőrök tudtak véget vetni, akik elől több verekedő elmenekült. Az egyenruhások összesen négy embert állítottak elő, közülük kettőt tanúként, kettőt pedig - kórházi ellátásukat követően - gyanúsítottként hallgatták ki. E két utóbbi szurkolót - egy 28 éves és egy 34 éves brit állampolgárt - az V. kerületi kapitányságon őrizetbe is vették, velük szemben csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás."

 

Az MTV hiradojaban latni lehetett az ossze-vissza vagdalt, bekotozott feju sebesulteket, a nyilatkozo mentorvos szerint mindenki vagott es szurt serulest szenvedett, amit kesekkel es a torott uvegekkel poharakkal kovettek el egymason. 

 

 

puszi & pa

@tti ba

 

 

www.romkert.hu   >>>   www.romkert.hu/beszamolo