romkert.hu

 

 

 

 Hírlevelek

 

 

A romkert.hu oldalai teljes egészében az @tti bá hírlevelek korábbi anyagából állt össze. A hírlevelek a fiatal értelmiségnek szólnak, melyben @tti bá a kikapcsolódáshoz nyújt hasznos, érdekes és humoros információkat. A több mint 500 regisztrált tag által a hírlevelek hetente átlagosan kb 1000-1500 értelmiségi fiatalhoz jutnak el, többek közt az alabbi cégekhez és intézményekhez: http://attiba.argon.hu/subscribers.htm

 

Nem kell, hogy 23 diplomád legyen, de ha tetszett, amit ezeken az oldalakon olvastál, és szeretnél értelmes emberek között mozogni, és rendszeresen értesülni a fiatal értelmiségnek szóló zárt körű bulikról, @tti bá heti partyajánlatáról, friss partybeszámolókról és bulifotókról, akkor most feliratkozhatsz @tti bá hírleveleire.  (A romkert.hu weboldal csupán archív infomációkkal szolgál. Up-to-date infók csak zárt körben, az @tti bá hírlevelek útján kerülnek közlésre.)

 

Ha kíváncsi vagy hogyan indult el az egész, klikkelj ide:  http://attiba.argon.hu/info.htm

 

Fontos tudnod, hogy a feliratkozással egy hírlevelél csomagra iratkozol fel, mely a party információk mellett más témákban is hasznos infókat ad, mint ahogy azt ennek a website-nak az oldalain is észre vehetted. Hetente legfeljebb 2 hírlevél kerül kiküldésre, melyből általában az egyik a party update a friss party infókkal. A többi hírlevél havi, illetve alkalmankénti rendszerességgel jelentkezik. A Restaurant Guide már több mint 100 ajánlott éttermet tartalmaz, és havonta-kéthavonta frissül az olvasók ajánlásai alapján. Hasonló koncepcióval minősíti és csemegézi ki a Színházi Kalauz a szinpadi műveket, hogy garantált élményt nyújtson majd a színházi este.  Télen a Síkalauz látja el hasznos információkkal a síelés szerelmeseit. A legújabb hírlevél, a Travel Guide pedig utazási tippeket és élménybeszámolókat tartalmaz. Sajnos az egykori zászlóshajó Toplistára már nem nagyon jut energiám. A hírlevelek terjedelme a sok hasznos információ ellenére csupán 100-300 kilobyte. Szelektív regisztrációra nincs lehetőség.

 

 

 FELIRATKOZÁS:  hirlevel@romkert.hu    (A subject legyen „feliratkozas” !!!)

 

 

 

romkert.hu