www.romkert.hu

 

VAN MÉG HELY! JELENTKEZZETEK! (2004.12.22)

 

 

@tti bá sítábor 2005  (értelmiségi, bulizós sítábor)

 

 

síelés, buli, remek társaság, értelmiségi csapat, 25-35 éves korosztály, fergeteges hangulat, közösségi szocializáció, ismerkedés, kártyaparty, társasjátékok, ivászat, szauna, csajozás, pasizás, szex a hálószobákban, francia konyak literszám, és persze minden este óriási buli, tivornya kifulladásig...

 

 tavalyi sítábor beszámoló sok fotóval és videoval:  www.romkert.hu/sitabor2004.htm

 

 

Ha kerdes van, ne a jelentkezesi cimekre irjatok, hanem az atti-ba@romkert.hu cimre, es a subject legyen “sitabor kerdes”!

 

 

SITÁBOR  2005VALFREJUS – FRANCIAORSZÁG - 2005. MÁRCIUS 04-13.

 

Valfrejus 1550-2737 meter. Szuperhóbiztos, magas, északi fekvés, amelyre még 18 hóágyú is rásegít, hogy minden nap friss porhó legyen. 23 sípálya 65km hosszan: 4 zöld, 11 kék, 5 piros, 3 fekete, plusz snowpark a snowboardosoknak. Felvonók: 2 kabinos felvonó (egész a csúcsig), 5 ülõlift, 6 húzólift. (Helikopteres sízés is van, valamint a síbérlet a szomszédos La Norma síterepre is jó, amellyel újabb 65km sípályarendszer vehető igénybe.)  6 teljes nap síelés, de a két hétvége miatt csak 5 nap szabadságot kell kivenni. Indulás március 04. péntek este, (a Fogarasi úti Tesco parkolóból, tehát ott lehet hagyni az autókat, és be lehet az út előtt vásarolni), visszaérkezés pedig március 13. vasárnap. (Igény szerint városnézés: Verona, Milánó, Torinó.)

 

Allítólag úgy kell mondani, hogy “Valfrezsü”, de minket nem ejtenek át ezek a francia csigazabálók, hiszen jól tudjuk, hogy a síparadicsomot az 1956-ban disszidált hazánk fia, a normafa ördöge, a téli paraolimpiák másfélszeres aranyérmese, Wolf Rezső alapította, akinek a nevét franciásan Valf Rezsü-nek ejtették, és így lett a síterep neve Valfrejus, és ezért a magyarokat itt mindig szívesen látják. A Wolf Rezső siterep amellett hogy nagyon magas (2737m), ráadásul északi fekvésű, ezért rendkívül jó minőségű hóval rendelkezik.

 

Pályaszállás: Kibéreltem egy egész szintet egy hatalmas pályaszállás komplexumban, közvetlenül a pálya mellett. Igy az összes apartmanunk egy szinten, közvetlenül egymás mellett lesz egy epületben. 8db apartmanunk van, és minden apartman 6 fős, tehát a max létszám 48 fő. Minden apartmanban van konyha. És minden este “koleszbulit” csinálunk! Bátran jelentkezzetek egyedül is, mint ahogy a tavalyi sitáborba is sokan jelentkeztek teljesen egyedül (kb 15 ), aztán pillanatok alatt ugyis mindenki haver lesz. Arról nem is beszelve, hogy hány pár jött össze a sitáborban... Természetesen az épületkomplexumban vannak további klubhelyiségek, disco, büfé, étterem, szauna.

 

RESZVETELI DIJ: 75000 Ft  (jan 15-i fizetéssel, utána 80000Ft) amely minden koltseget tartalmaz, kivéve a kaját. Tehát tartalmazza a buszos utazast, a siberletet, a szállást, és a fergeteges atti bá szervezést. Egyedül az étkezés nincs benne az árban, de majd minden este csinálunk RTL Receptklubot űberelő-vesevelő sütő-főző bulivacsorákat (minden apartmanban van konyha), illetve élvezhetjük a francia konyha remekműveit a sok sok környező étteremben.

 

JELENTKEZES: kizarolag a kovetkezo emailcimen: attiba-valfrejus@freemail.hu  A subject az legyen, hogy hany fo neveben jelentkezel, vagyis csoportosan is jelentkezhettek, nem kell mindenkinek kulon kulon. A level szovegreszebe irjatok a jelentkezok neveit. Ha kérdés van, ne a jelentkezési címre írjatok, hanem a fenti kontakt címre.

 

 

Nehany kedvcsinalo link es kep, palyaterkep:

 

@tti ba sitabor 2004:  www.romkert.hu/sitabor2004.htm

 

Valfrejus: http://www.valfrejus.com/anglais/ang_idx_hiver.htm

  

Live webcamera 2230 meteren: http://www.trinum.com/ibox/valfrejus/village.htm

 

Hoviszonyok az ev soran: http://www.trinum.com/ibox/valfrejus/album.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

puszi & pa

@tti ba

 

 www.romkert.hu