www.romkert.hu  >>>  www.romkert.hu/toplista           feliratkozas: www.romkert.hu/hirlevel

 

 

2002-05-28  ATTI BA HETI TOPLISTA 

 

 

A HET TALALOSKERDESE (atti ba)

-Mi a kozos Kudlik Julia es Bem apo spermajaban?

-Mind a ketto bemondo.

 

 

A HET ROVID VICCE (bekuldo Piller Jozsef)

Először megy fel a lány az udvarló lakására.

- Azt mondta anyukám, ha bármivel próbálkoznál, mindenre mondjak nemet! - mondja a lány. 
- Aha... És nem bánnád, ha most megdugnálak?

 

 

A HET HOSSZU VICCE: (bekuldo a Vicces President)

Egy amerikai Budapestre érkezik, és egy taxival járja a várost. A Lánchídhoz érve megkérdi:
- Ez mi?
- A Lánchíd.
- És mennyi idô alatt készült el?
- Két év.
- Ó, nálunk egy ilyen egy év alatt elkészül.
Mennek tovább. A Szabadság-szobornál szintén érdeklôdik:
- Ez mi?
- A Szabadság-szobor.
- És mennyi idô alatt készült el?
- Fél év.
- Ó, nálunk egy ilyen két hónap alatt elkészül.
A taxis már nagyon unja az amcsit, de mennek tovább.
Odaérnek a Parlamenthez:
- Ez mi?
- Nem tudom, reggel még nem volt itt...

 

 

 

A HET KERDESE (bekuldo Hopko Ivan)

-Miért jobb az Altzheimer-kór, mint a Parkinson?
-Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, mintsem kilötyögtessem.

 

A HET POENJA HOFITOL (bekuldo Szo"re'nyi Peter)

"Tudom ám, az MSZP-nek miért szegfu a jelképe! Mert a szeghez  kalapács kell, a fuhöz meg sarló!"
 

 

 

A HET TANUSAGOS TORTENETE (bekuldo Go"nczi Balazs, Piller Jozsef)

Ket par minden hetvegen osszejar kartyazni. Egyik este John veletlenul leejt egy lapot az asztal ala. Amikor lehajolt erte eszrevette, hogy Bill felesege nem visel bugyit. Ezen ugy meglepodott, amikor fel akart hajolni az asztal  alol, beverte a fejet az asztal lapjaba. Teljesen el volt vorosodve amikor vegre  a helyere ult. Kesobb John kiment a  konyhaba inni egy kis uditot. Bill felesege kovette majd megkerdezte tole: - "Tetszet amit az asztal alatt lattal?" John valaszolt, igen tetszett neki. Mire a no azt mondta. Megkaphatod, de $100-odba fog kerulni. Par pillanattal kesobb a ferfi valaszolt, tetszik neki az ajanlat. A no azt javasolta, mivel Bill dolgozik pentek delutan, de John nem, igy penteken 2 ora korul, meglatogathatna. Eljott a pentek es John el is ment 2 orara. Miutan kifizette a penzt, bementek  a haloszobaba es vadul egymasnak estek.Miutan John elment Bill is hazaerkezett 6 orakor. Megkerdezte a  feleseget: 

- Delutan itt volt John? 
- Igen beugrott egy par percre. 
- Adott neked $100-t? 
- Hat, adott - valszolta a no attol felve a ferje ugy is mindent tud. 
- Jo - mondta Bill - John delutan odajott hozzam es kolcsonkert $100-t. Azt  mondta egy fontos talalkozora kell mennie, de hazafele beugrik hozzank es visszaadja a penzt. 

 

 

A HET MATEK ERTETTSEGI TETELEI  (bekuldo Bojtos Gabor)

2. Egy kis budapesti szórakozóhelyen három ukrán kurva dolgozik. Ha egy menet (egy óra) ára 10.000 Ft, amibol a tulajdonos 8.000 Ft-ot leakaszt, akkor mennyit kell a kurváknak dolgozniuk, hogy a tulajdonos befizethessen egy thaiföldi luxusüdülésre, ami 200.000 Ft-ba kerül? 

3. Olegnek 19 gramm "uncut"-kokainja van, aminek az ára az utcán 13.000 Ft/g. Ebbol elad 3 g-ot Abdulnak, 4 g-ot pedig Szaszának. Mi a maradék cucc napi értéke, ha Oleg maga nem sokat tol belole, hanem tovább dílerkedik a  koksszal a napi áron? Mennyit keres Oleg összvissz a kokszon, amit eredetileg a faterja seggében csempésztek be az országba?


4. Sanyi és Laca egy ukrán autógyujtotol a következo teljesítménybért kapják:BMW: 40.000 Ft - Merci: 50.000 Ft - Toyota: 20.000 Ft  - Opel: 15.000 Ft.  Ha a srácok négy BMW-t és hat Toyotát újítanak a gyujtonek, akkor hány Opelt kell szerválniuk ahhoz, hogy mindketten 300 ropit keressenek?


7. Gyuszi faterja Vácon üli a hatéves büntetését, amit gyilkosságért kapott. A gyilkosságért 500.000 Ft-ot akasztott le. A vérdíjból minden héten eljátszanak a Lovin 15.000 Ft-ot. Átlagosan minden befektetés 8.000 Ft veszteséggel jár. Mennyi marad a vérdíjból, mire Gyuszi faterja egy év elteltével feltételesen szabadlábra kerül?


 

A HET SPORTRIPORTERE Vass Istvan Zoltan (bekuldo Hopko Ivan)

Vasas meccs, Vass István Zoltán: "A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. (kis csönd) Kedves hallgatóink! Ha hozzáteszem, hogy a játékvezeto Maczkó, akkor itt az egész állatkert."

 

 

A HET LEGROVIDEBB VAKACIOJA  (bekuldo Kovacs Peter) http://attiba.argon.hu/toplista/vakacio.mpg 

 

 

A HET REKLAMFILMJE avagy minden allat jo a Blockbuster Videonal (bekuldo Szo"di Hajni) http://attiba.argon.hu/toplista/blockbuster.mpg  

 

 

A HET KATASZTROFAJA avagy egy helikopter baleset elo egyenes adasban (bekuldo Gatmezei Eniko) http://attiba.argon.hu/toplista/helicopter.mpg   

 

 

A HET SPORTVIDEOJA avagy egy thai boxolo rugas kozben brutalisan eltori sajat labat. Borzalmas. (bekuldo Hopko Ivan) http://attiba.argon.hu/toplista/durva.mpg  

 

 

A HET VIDEOJA avagy a bumerangos Tell Vilmos (bekuldo Szo"re'nyi Peter) http://attiba.argon.hu/toplista/boomerang.mpg   

 

 

A HET NOSZTALGIAJA avagy egy regi kedves ismeros, a Skala Coope (bekuldo Hopko Ivan, Szabo Dani)  http://attiba.argon.hu/toplista/skalacoop.mpg   

 

 

A HET STARWARS EPIZODJA avagy Episode 69: A Vibratorok lazadasa, melyben a Luke Skywalker es Leila hercegno csapnak ossze fenydildoikkal. http://attiba.argon.hu/toplista/starwars.mpg  

 

 

A HET VILLAMTREFAJA melyben Villam Geza felhiv egy apaca zardat, hogy szeretne apaca lenni http://attiba.argon.hu/toplista/apaca.mp3 

 

 

A HET RADIOS BETELEFONALOJA Barnabas, aki profi modon tudja utanozni az autok hangjat a trabitol a forma 1-es ferrariig (bekuldo ???) http://attiba.argon.hu/toplista/trabi.mp3   

 

 

A HET WEBOLDALA  elotte adj ra hangerot, nezd turelmesen es koncentralj hosszan, erosen a kepre! Legy turelemes!!! http://www.dtig.de/whatswrong (bekuldo Hopko Ivan)

 

 

A HET SZEXUALIS TANACSA avagy ha meg jobban elvezni akarunk, akkor szex kozben visitsunk mint a bagzo macskak!!! http://hunnia.net/hirek/hir.php?mit=hir&kod=22827&kat=18 (bekuldo Vicces President)

 

 

A HET ERDEKESSEGE avagy minden ember ismeri egymast hat ismeroson keresztul http://index.hu/tech/net/whoiswho/

 

 

A HET BELOVESE Extasy. Ettol az anyagtol elszall az agyatok sracok!!! (bekuldo Ga'tmezei Eniko) http://attiba.argon.hu/toplista/extasy.exe    

 

 

A HET MATRICAS JATEKA A FOCI VB CSAPATAVAL avagy mit szeret atti ba a fociban: (bekuldo Go"nczi Balazs, Piller Jozsef) http://attiba.argon.hu/toplista/worldcup.doc   

 

 

A HET EVOLUCIOJA  avagy mindenki olyan, mint az orszaga. (bekuldo Szo"di Hajni) http://attiba.argon.hu/toplista/evolution.doc   

 

 

A HET EGY MUNKANAPJA  http://attiba.argon.hu/toplista/munka.pps   (bekuldo Dr.Kiraly Szilvia, Szo"di Hajni, Ga'tmezei Eniko)

 

 

A HET ISMERETTERJESZTO DIAVETITESE avagy az alkohol karos hatasai. Ismeretterjeszto kisfilm 1981-bol. Keszult a Pannonia filmstudioban.  (bekuldo Doma Denes, Kiszely Laszlo) http://attiba.argon.hu/toplista/alkohol.pps  

 

 

 

Lassuk a het kepeit!

 

 

 

 

A HET KEPE avagy a high-tech torzsfonok. (bekuldo Piller Jozsef)

 

 

 

]

A HET SOROZATA a nepszeru Baratok koz, melyben a mult heti pedofil orgia utan komaba esett Jozsef felebred. Misi es Esztike kitoro lelkesedessel fogadtak apjukat, hogy visszatert az elok soraba: "Apa, szebb vagy mint valaha!" (bekuldo Rakonczai Zoltan) 

 

 

 

 

A HET BEVASARLASA avagy toltsuk fel a hutot, mert kezdodik a foci VB. Jo estet! Jo szurkolast! Jozanodast! (bekuldo PIller Jozsef) 

 

 

 

 

A HET LESZBIKUS JELENETE avagy Donna Tonna akcioban. Ket gyonyoru leszbikus nehezbombazo vezet be minket a leszbikus szerelem rejtelmeibe. Nagy tapasztalat es kezugyesseg kell a gyonyor forrasanak megkozelitesez, kibanyaszasahoz. Kezdok, remenytelen esetben hajtogassanak nunikat egy konnyebben megkozelitheto helyre!. Akar tobbet is. (bekuldo Hamari Imre a trefamester)

 

 

 

 

A HET DIVATFOTOJA avagy az idei nyar divatja a testfestes. Egy baj van csak vele, hogy ferfiak beleorulnek, mert nem tudjak lerangatni a nokrol ruhat. (bekuldo Bojtos Gabor)

 

 

 

 

 

A HET CSAPATA  az ausztral kenusok, aki kemenyen, mereven alltak a probat. (bekuldo Ga'tmezei Eniko!)

 

 

 

 

A HET MUNKAHELYE  Gyerekek, ha ez pufi a kicsi nyakaba szellent, rendelhetik a ceges temetest. (bekuldo Bojtos Gabor, Doma Denes)

 

 

 

 

A HET PARKOLASA  avagy ha kicsi a hely, akkor sem remenytelen. Raadasul elvontatni sem tudjak az autot! (bekuldo Bojtos Gabor, Doma Denes)

 

 

 

 

 

A HET TOPMODELJEI avagy egy model legyen szep vekony! (Ezek hullajarol se sok hust ragnak le a fergek.) (bekuldo a Vicces President)

 

 

 

 

A HET SZURKOLOJA  De ha ez nem tetovalas, akkor ez ficko csak egy gyava papirkutya. (bekuldo Dr.Fortolocki Pista)

 

 

 

 

A HET UTJELZO TABLAJA INFOMATIKUSOKNAK Es ha elrontottuk, akkor meg meg mindig ott az UNDO. (bekuldo Piller Jozsef, Ga'tmezei Eniko, Rakonczai Zoltan)

 

 

 

 

A HET TANCOSA  Nekem kifejezetten tetszik ez a tanc. Szinte minden benne van: szepseg, lendulet, koreografia, kisugarzas... mar csak egy dolog hianyzik belole... (bekuldo Ga'tmezei Eniko)

 

 

 

 

 

A HET FIZIKA PELDAJA A US NAVY-NEL Ha egy targonca atomraketakat mozgat, es az atomraketa tomege es az erokar szorzata alapjan szamolt forgato nyomatek nagyobb, mint amennyit a targonca stabilitasa elvisel, akkor a targonca atomraketastol felborul. Ilyenkor szalljanak ki a targoncabol, es hivjak a 911-es szamot! (bekuldo Piller Jozsef)

 

 

 

 

A HET TORREADORA avagy "Most mar a tokom ki van ezzel az egesz bikaviadalosdival!!! Ennyi maradt belole, ami kilatszik" (bekuldo Gatmezei Eniko)

 

 

 

 

A HET SPORTFOTOJA  avagy kozjatek egy meccsen: "Felrugtal te rohadt buzi!!  Kapd be a f@...mat , ezert akkor is 11-es jar! Te meg itt hatul kinyalhatod!" (bekuldo Ga'tmezei Eniko)

 

 

 

 

A HET AKCIOS TERMEKE A BAUMAXBAN (Szerencsere halottak nem voltak) (bekuldo Bojtos Gabor, Doma Denes) 

 

 

 

 

A HET FELREERTESE (bekuldo Sa'rdi Tom)

 

 

 

 

 

A HET BEALLASA avagy - "Dragam, kesz az ebed!" -  "Azonnal megyek, csak beallok a hazba." (bekuldo Bojtos Gabor, Doma Denes)

 

 

 

 

A HET AUTOJA avagy a BKV kek csuklos VW passzattal ajandekozza meg a nyugdijba vonulo buszvezetoket (bekuldo Go"nczi Balazs)

 

 

 

 

A HET UJSZULOTTJE avagy talib kutato-harcosok klonoztak Osama bin Ladent. A szulesnel enyhe komplikacio merult fel, ugyanis eloszor nem Osi kicsi fejet, hanem egy geppisztolyt lokott ki magabol a klon anyuka, majd ezutan egy turbant, a Koran gyermekeknek szolo kepregenyvaltozatat, ket szovjet kezigranatot, es csak ezutan az ujszulott csecsemot. Az ujszulott bin Laden ezutan roviden nyilatkozott az Al-Jazirra televizionak, majd beszart. (bekuldo Ander Arpad)

 

 

 

 

A HET CSOKOLADAEJA avagy Milka magyaros. Csipos es csemege valtozatban is kaphato. Ha a honfoglalas 1100-ik evfordulajara osszegyujt 1100 csokipapirt, akkor egy hagymaval teli kecskebor tarisznyat es egy haromlabu pulikutyat kap ajandekba.  (bekuldo Rakonczai Zoltan)

 

 

mara ennyi...koszonet minden tovabbi bekuldonek is!

 

 

A webes tarhelyet az ARGON INTERNET es a TOZSDEFORUM biztositja:  www.argon.hu / www.tozsdeforum.hu

 

 

puszi & pá

@tti bá

 

 

www.romkert.hu  >>>  www.romkert.hu/toplista