romkert.hu

 

 

 

 Hirdetési lehetőségek:

 

 

WEBHIRDETÉS: A romkert.hu oldalain lehetőség van az olvasói réteg várható érdeklődésére alapozott termék, szolgáltatás, szórakozóhely, party hirdetésére. Örömmel várjuk szponzorok jelentkezését is.

 

HÍRLEVÉL:  A széles körű, nagy látogatottságot eredményező webhirdetés mellett lehetőség van a több mint másfél éve futó, kizárólag a fiatal értelmiséget megcélzó zártkörű heti hírlevelekben történő hirdetési kampányra. (Gyakorlatilag a romkert.hu teljes anyaga ezekből a hírlevelekből állt össze.)  A hírlevelek hetente 1000-1500 értelmiségi fiatalhoz jutnak el az alabbi cégekhez és intézményekbe: http://attiba.argon.hu/subscribers.htm  Az olvasók megelégedettségéről, szokásaikról, szakmai végzettségükről, jövedelmi helyzetükről készült kérdőív pedig itt olvasható: http://attiba.argon.hu/poll.htm

 

DIRECT E-MAIL: A fentieken kívűl, lehetőség van a több mint 6000 fős aktív értelmiségi emailcím adatbázisunkra alapozott egyszeri reklámhírlevél kiküldésére is. Ezzel közvetlenül lehet megszólítani a budapesti értelmiségi réteg 10%-át.

 

@tti bá party REKLÁM ÉS PROMÓCIÓS LEHETŐSÉGEI  (500-800 fős rendezvény, mely a fiatal értelmiséget célozza meg)

- találkozók, szakmai prezentációk, zártkörű vacsorák, évfolyamtalálkozók lebonyolítása a party előtt (utána pedig jöhet a buli)

- szponzoráció, tombola ajándéktárgyak felajánlása

- reklámtranszparens, cégmolinó elhelyezése

- reklámozás a belépőkártyán (céges reklámsor webcimmel)

- termék/szolgáltatás promóciója, rövid bemutatása a buli alatt (akár szórólaposztás, toborzás, akciók, promóciós ajándékok)

 

 

Kapcsolatfelvétel hirdetés ügyben: atti-ba@romkert.hu

 

 

 

 

romkert.hu